Glutenfri
Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Basilikumpesto
1 pakke
Brokkoli
½ stk
Fiskekaker
360 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Aioli
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 754 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 50 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene og del dem i to. Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er møre.
Del brokkolien i mindre buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Fordel fiskekakene innimellom brokkolien, og dryss over den revne osten. Gratiner fiskekakene og brokkolien i ovnen i omtrent 10 minutter.
Skyll spinaten og tomaten. Kutt tomaten i mindre biter. Ha tomatbitene og spinaten i en bolle, og skvis over saften fra halve sitronen.
Sil vannet fra potetene, og la dem dampe seg tørre i 1 minutt. Vend inn pestoen.
Server aiolien til retten.
Vel bekomme!