Laktosefri
Pulled pork med bbq saus i tortillalefser med kålsalat og mais- og chipotledressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Sukker
- olivenolje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Bbq saus
1 pakke
Fullkornstortillaer
4 stk
Mais
1 pakke
Lime
½ stk
Aioli
½ pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Lime
½ stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ts
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 799 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan gjerne bruke den samme aluminiumsfolien som du brukte til kjøttet, til å pakke inn tortillalefsene, hvis den er ren.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i 10 minutter.
Sil laken av maisen og skyll den. Skyll og finriv skallet fra limen (kun det grønne). Ha maisen i en skål og vend inn aiolien. Smak til med salt, pepper, chipotlekrydderet og litt limeskall.
Rør sammen ½ ts sukker, ½ ss olivenolje og saften fra halve limen i en skål. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern og vend gulroten og den strimlede kålsalaten inn med limedressingen.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ta formen med kjøttet ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn bbq sausen. Sett kjøttet tilbake i ovnen uten aluminiumsfolien og stek i 5 minutter til, sammen med tortillalefsene (se tips).
Fyll tortillalefsene med kjøttet, kålsalaten og maisdressingen. Vel bekomme!
Vel bekomme!