Pulled pork med bbq saus i tortillalefser med kålsalat og mais- og chipotledressing
Laktosefri

Pulled pork med bbq saus i tortillalefser med kålsalat og mais- og chipotledressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Sukker
  • olivenolje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Bbq saus
1 pakke
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Mais
1 pakke
Lime
½ stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Chipotlemiks
½ pakke
Lime
½ stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ts
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 799 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan gjerne bruke den samme aluminiumsfolien som du brukte til kjøttet, til å pakke inn tortillalefsene, hvis den er ren.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i 10 minutter. 
Sil laken av maisen og skyll den. Skyll og finriv skallet fra limen (kun det grønne). Ha maisen i en skål og vend inn aiolien. Smak til med salt, pepper, chipotlekrydderet og litt limeskall.
Rør sammen ½ ts sukker, ½ ss olivenolje og saften fra halve limen i en skål. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern og vend gulroten og den strimlede kålsalaten inn med limedressingen. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ta formen med kjøttet ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn bbq sausen. Sett kjøttet tilbake i ovnen uten aluminiumsfolien og stek i 5 minutter til, sammen med tortillalefsene (se tips).
Fyll tortillalefsene med kjøttet, kålsalaten og maisdressingen. Vel bekomme!
Vel bekomme!