Rask linse-bolognese og pasta, servert medtomatsalat og revet Grande Premium
Vegetar

Rask linse-bolognese og pasta

servert medtomatsalat og revet Grande Premium
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Bolognese med linser
600 g
(Selleri)
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 671 kcal
  • Fett: 14 g
  • Karbohydrater: 106 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La sausen småkoke i 5–10 minutter, til den er gjennomvarm. Smak til med salt og pepper. 
 Skyll salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bland salaten, tomaten, løken og balsamicovinaigretten i en salatbolle.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten. 
Vel bekomme!