15-20
Laktosefri
Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- hvete,
- peanøtter,
- melk,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
Jasminris
Jasminris
135 g
Ponzubakt laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Lime
½ stk
Smør (Melk)
2 ss
Wokket pak choy
Pak choy
1 stk
Råkostmiks
150 g
Til servering
Lime
½ stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 828 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker å forenkle oppskriften, kan grønnsakene bakes i ovnen sammen med fisken.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Jasminris: Kok risen etter anvisningen på pakken.
- Ponzubakt laksefilet: Skyll fisken i kaldt vann. Fordel fisken i en ildfast form og ha over ponzusausen, saften fra ½ lime og 2 ss smør. Stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
- Wokket pak choy: Skyll pak choyen, og kutt den i grove strimler. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme og ha i litt olje. Wok pak choyen og råkostmiksen i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt.
- Til servering: Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og peanøttene til retten. God middag!