Laktosefri
Kylling i sataysaus med eggenudler og wokkede grønnsaker
3.82 (207)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Skivet kyllingfilet
300 g
Sataysaus
½–1 glass
Vann
½ dl
Eggenudler
125 g
Brokkoli
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 727 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Unngå å servere peanøttene til barn under tre år, da nøttene lett kan settes i halsen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett sataysausen. Skyll ut satayglasset med ½ dl vann, og ha det i stekepannen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 2–3 minutter.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server peanøttene til retten.
Vel bekomme!