Kylling i sataysaus med eggenudler og wokkede grønnsaker
Laktosefri

Kylling i sataysaus med eggenudler og wokkede grønnsaker

3.82 (207)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Skivet kyllingfilet
300 g
Sataysaus
½–1 glass
(Peanøtter)
Vann
½ dl
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Brokkoli
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 727 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Unngå å servere peanøttene til barn under tre år, da nøttene lett kan settes i halsen.

 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett sataysausen. Skyll ut satayglasset med ½ dl vann, og ha det i stekepannen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 2–3 minutter. 
 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server peanøttene til retten.
Vel bekomme!