Kyllingsalat med fullkornspenne, kremet pestodressing og Grana Padano

Kyllingsalat med fullkornspenne, kremet pestodressing og Grana Padano

4.04 (292)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Basilikumpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Vann
1–2 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Smør
1 ss
(Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 920 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke ønsker en kremet dressing, kan du la være å blande pestoen med rømmen.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skyll paprikaen, tomaten og ruccolaen. Kutt paprikaen og tomaten i terninger.
 Bland sammen pestoen, lettrømmen og 1–2 ss vann i en serveringsskål (se tips). Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett 1 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden. Krydre med litt salt og pepper underveis.
 Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn pestodressingen. Bland inn grønnsakene, og topp pastasalaten med kyllingen.
 Finriv Grana Padano-osten over pastasalaten før servering.
 Hvis det blir pastasalat til overs, er den god som lunsj dagen etter.
Vel bekomme!