Vegetar
Marokkansk bowl med hummus, grillede grønnsaker, couscous og tomatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
Kikerter
1 pakke
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Oregano
1 pakke
Fullkornscouscous
125 g
Cherrytomater
250 g
Fetaost
50–100 g
Hummus
½–1 pakke
Kalamataoliven
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 730 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne inn litt olivenolje eller smør i den ferdigkokte couscousen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll squashen og paprikaen. Kutt squashen i to, og så i skiver på langs. Rens og kutt paprikaen i strimler. Fordel kikertene, squashen og paprikaen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet, litt olivenolje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10–15 minutter.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Skyll og kutt cherrytomatene i to. Smuldre fetaosten i en skål, og bland inn cherrytomatene. Krydre med salt og pepper.
Fordel couscousen i skåler og legg de grillede grønnsakene, tomatsalaten, hummusen og olivenene oppå. Topp gjerne bowlen med litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!