Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål
Glutenfri

Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål

4.37 (63)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Mørkokte svinekjaker
350 g
Fløtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 710 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 45 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potetmosen med litt grov sennep, for ekstra fyldig smak.

Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett fløtesausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
 Kutt brokkolien i små buketter. Skrell stilken, og del den i biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
 Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og smør.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!