Glutenfri
Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål
4.37 (63)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Potetmos
500 g
Mørkokte svinekjaker
350 g
Fløtesaus
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 710 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 45 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt grov sennep, for ekstra fyldig smak.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett fløtesausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell stilken, og del den i biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og smør.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!