Laktosefri
Vegetar
Pad thai med tofu, eggenudler og bønnespirer, toppet med koriander og peanøtter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Eggenudler
125 g
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Stekt norsk tofu
1 pakke
Egg
2 stk
Bønnespirer
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Srirachasaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 723 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan servere nudlene og sausen hver for seg, hvis du foretrekker det.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Tørk tofuen lett med kjøkkenpapir, og del den i mindre biter.
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk tofuen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, og smak til med salt og pepper. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med tofuen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne eggerøre. Ha til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i pannen, og wokk gulrotstrimlene i omtrent et minutt. Tilsett nudlene, tofublandingen, bønnespirene og soya- og ingefærsausen, og wokk videre i et par minutter.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Dryss peanøttene og korianderen over retten ved servering, og server limebåtene og srirachasausen til retten.
Vel bekomme!