Pad thai med tofu, eggenudler og bønnespirer, toppet med koriander og peanøtter
Laktosefri
Vegetar

Pad thai med tofu, eggenudler og bønnespirer, toppet med koriander og peanøtter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Stekt norsk tofu
1 pakke
(Soya)
Egg
2 stk
(Egg)
Bønnespirer
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Srirachasaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 723 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan servere nudlene og sausen hver for seg, hvis du foretrekker det.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
 Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Tørk tofuen lett med kjøkkenpapir, og del den i mindre biter.    
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk tofuen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, og smak til med salt og pepper. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med tofuen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne eggerøre. Ha til side på en tallerken.
 Ha litt ny olje i pannen, og wokk gulrotstrimlene i omtrent et minutt. Tilsett nudlene, tofublandingen, bønnespirene og soya- og ingefærsausen, og wokk videre i et par minutter.
 Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Dryss peanøttene og korianderen over retten ved servering, og server limebåtene og srirachasausen til retten.
Vel bekomme!