Fiskekaker med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

Fiskekaker med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hverdagsmiks
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør
½ ss
(Melk)
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 879 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke fiskekakene i ovnen på 200 grader i 8–10 minutter.

Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Varm opp en steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hverdagsmiksen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, til de er gjennomvarme (se tips).
 Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!