Fiskekaker med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hverdagsmiks
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør
½ ss
Fiskekaker
480 g
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 879 kcal
- Fett: 50 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke fiskekakene i ovnen på 200 grader i 8–10 minutter.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Varm opp en steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hverdagsmiksen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, til de er gjennomvarme (se tips).
Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!