Laktosefri
Wok med sprøstekt kylling og grønnkål i teriyakisaus, servert med eggenudler
4.09 (421)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Maisstivelse
1 pakke
Nudler
125 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Vann
½ dl
Lime
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 761 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt koriander hvis du liker det.
Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Bland sammen kyllingen, ingefærblandingen og litt salt i en skål. Vend kyllingen i maisstivelsen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek wokmiksen i 3–5 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 1–2 minutter, til den er gjennomvarm.
Kutt limen i båter, og server båtene og sesamfrøene til retten.
Vel bekomme!