Vårlig pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette
Vegetar

Vårlig pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
Pasta
200 g
(Hvete)
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Cherrytomater
250 g
Restaurantsalat
75 g
Rødløk
½ stk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Vegetarschnitzler
1 pakke
(Selleri, Havre, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 890 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 115 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne et godt stykke brød til retten.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med pastaen det siste minuttet av koketiden. 
Skyll tomatene og salaten i kaldt vann, og kutt tomatene i to. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarschnitzlene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og har en gyllen skorpe. Del schnitzlene i strimler når de er ferdigstekte. 
Vend den ferdigkokte pastaen, edamamebønnene og sennepsvinaigretten inn i salaten, og topp med vegetarschnitzlene. Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!