Vegetar
Vårlig pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Havre·
- Hvete·
- Melk·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
Pasta
200 g
Edamamebønner
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Restaurantsalat
75 g
Rødløk
½ stk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Lett urtedressing
75 g
Vegetarschnitzler
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 890 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 115 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne et godt stykke brød til retten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med pastaen det siste minuttet av koketiden.
Skyll tomatene og salaten i kaldt vann, og kutt tomatene i to. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarschnitzlene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og har en gyllen skorpe. Del schnitzlene i strimler når de er ferdigstekte.
Vend den ferdigkokte pastaen, edamamebønnene og sennepsvinaigretten inn i salaten, og topp med vegetarschnitzlene. Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!