Tomatisert ragu med mørkokt svinebog, sellerirot og sjampinjong, servert med bulgur og ruccolasalat
Laktosefri

Tomatisert ragu med mørkokt svinebog, sellerirot og sjampinjong, servert med bulgur og ruccolasalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Vann
  • hvetemel
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Oksebuljong
1 pakke
Tomatpuré
2 pakke
Vann
4 dl
Hvetemel
1 ss
(Hvete)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Smør
½ ss
(Melk)
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 561 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For mer smak på raguen, kan du tilsette et par laurbærblader, timian eller basilikum.

 Skrell og kutt selleriroten, gulroten og rødløken i terninger. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skjær kjøttet i terninger. Rør ut oksebuljongen i 4 dl vann.
 Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene under omrøring i omtrent 5 minutter, til de er lett gylne. Tilsett tomatpuréen og 1 ss hvetemel, og stek videre i 2 minutter.   
Ha i buljongvannet og kjøttet, og kok opp. La raguen småkoke under lokk på lav varme i 15–20 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Tilbered bulguren som anvist på pakken. Ha ½ ss smør i den ferdigkokte bulguren, og rør den luftig med en gaffel.  
 Skyll ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomaten i en serveringsskål, og server salaten til retten.  
Vel bekomme!
Vel bekomme!