Jordskokksuppe med brokkoli og grønnkål, servert med sprøstekt bacon og krutonger

Jordskokksuppe med brokkoli og grønnkål, servert med sprøstekt bacon og krutonger

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Bacon
150 g
Smør
1 ss
(Melk)
Brokkolistilker og grønnkål
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 775 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke krutongene i ovnen på 180 grader i 8–10 minutter.

 Hell suppen over i en kjele, og varm den opp på middels høy varme under omrøring. 
 Kutt multibrødene i terninger. Varm opp stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter, og ha det over på en tallerken. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek krutongene i 3–4 minutter, til de er gylne. Ha baconet tilbake i pannen, og hold det varmt frem til servering.
Varm opp en kjele eller stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkoli- og grønnkålblandingen i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Topp suppen med grønnsaksblandingen, baconet og krutongene. 
Vel bekomme!