Jordskokksuppe med brokkoli og grønnkål, servert med sprøstekt bacon og krutonger
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Jordskokksuppe
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Bacon
150 g
Smør
1 ss
Brokkolistilker og grønnkål
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 775 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke krutongene i ovnen på 180 grader i 8–10 minutter.
Hell suppen over i en kjele, og varm den opp på middels høy varme under omrøring.
Kutt multibrødene i terninger. Varm opp stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter, og ha det over på en tallerken. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek krutongene i 3–4 minutter, til de er gylne. Ha baconet tilbake i pannen, og hold det varmt frem til servering.
Varm opp en kjele eller stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkoli- og grønnkålblandingen i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Topp suppen med grønnsaksblandingen, baconet og krutongene.
Vel bekomme!