Nudelsuppe med storfestrimler, ingefær, rødløk, paprika og pak choy
3.57 (137)
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Ingefær
1 bit
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Risnudler
1 pakke
Storfestrimler
300 g
Olje
Salt
Pepper
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med frisk koriander og limesaft.
Skrell ingefæren, og riv ønsket mengde ingefær på et rivjern. Kutt rødløken og paprikaen i skiver, og kutt pak choyen i grove biter.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter. Tilsett ca. 3 dl vann, steinsoppulveret, oksebuljongen og 2 spiseskjeer soyasaus. Kok opp, og la suppen trekke i 5-6 minutter.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll nudlene lett i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek storfestrimlene i 1-2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre kjøttet med salt og pepper.
Fordel nudlene og storfestrimlene i skåler, og hell over suppen ved servering.
Fun fact! Pak choy er en asiatisk kålvekst som også kalles paksoi, bok choy og tai tsai. Choy og tsai betyr kål på kinesisk, og som andre asiatiske kålsorter er pak choyen svært anvendelig og gjør seg utmerket stekt, kokt, woket og bakt.
Vel bekomme!