Nudelsuppe med storfestrimler, ingefær, rødløk, paprika og pak choy

Nudelsuppe med storfestrimler, ingefær, rødløk, paprika og pak choy

3.57 (137)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    Ingefær
    1 bit
    Rødløk
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Pak choy
    1 stk
    sopp-/porcinipulver
    1 pakke
    Oksebuljong
    1 pakke
    Risnudler
    1 pakke
    Storfestrimler
    300 g
    Olje
    Salt
    Pepper
    Soyasaus
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Topp retten med frisk koriander og limesaft.

    Skrell ingefæren, og riv ønsket mengde ingefær på et rivjern. Kutt rødløken og paprikaen i skiver, og kutt pak choyen i grove biter.
    Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter. Tilsett ca. 3 dl vann, steinsoppulveret, oksebuljongen og 2 spiseskjeer soyasaus. Kok opp, og la suppen trekke i 5-6 minutter.
    Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll nudlene lett i kaldt vann når de er ferdigkokte.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek storfestrimlene i 1-2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre kjøttet med salt og pepper.
    Fordel nudlene og storfestrimlene i skåler, og hell over suppen ved servering.
    Fun fact! Pak choy er en asiatisk kålvekst som også kalles paksoi, bok choy og tai tsai. Choy og tsai betyr kål på kinesisk, og som andre asiatiske kålsorter er pak choyen svært anvendelig og gjør seg utmerket stekt, kokt, woket og bakt.
    Vel bekomme!