Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær

Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Bulgur
125 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Tranebær
1 pakke
Sitron
1 stk
Grønt eple
1 stk
Sellerirot
150–300 g
(Selleri)
Yoghurt naturell
75–150 g
(Melk, Laktose)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 613 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered bulguren som anvist på pakken.
 Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og kutt selleriroten i strimler, eller grovriv den på et rivjern. Bland eplet, selleriroten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper. 
 Skyll og tørk ruccolaen. Ha den ferdigkokte bulguren, ruccolaen og tranebærene i en serveringsskål. Bland inn saften fra sitronen, og krydre med salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den nesten er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. 
Håper det smaker!
Vel bekomme!