Tempurapanert sei med perlecouscoussalat og teriyakisaus

Tempurapanert sei med perlecouscoussalat og teriyakisaus

4.1 (102)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Rødløk
½ stk
Lime
½–1 stk
Agurk
½–1 stk
Mango
½–1 stk
Sukker
1 ts
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 633 kcal
  • Fett: 9 g
  • Karbohydrater: 104 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en ekstra god og nøttete smak på perlecouscousen, kan du steke den lett gyllen i litt olje i 2–3 minutter før du heller på vann og koker den som vanlig.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Tilbered perlecouscousen som anvist på pakken (se tips).
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løken i en stor serveringsskål, og vend inn 1 ts sukker og saften fra limen. La det trekke i 5 minutter. Skyll og kutt agurken og mangoen i terninger. Ha agurk- og mangoterningene i skålen med rødløken. Vend inn den ferdigkokte perlecouscousen. Smak til med salt.
Server teriyakisausen til retten.
Vel bekomme!