Sprøpanert sei med hjemmelaget potetsalat og pannestekt spisskål og reddiker

Sprøpanert sei med hjemmelaget potetsalat og pannestekt spisskål og reddiker

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Vårløk
½–1 pakke
Sitron
½ stk
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Spisskål
½ stk
Reddiker
½–1 pakke
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 646 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 62 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Reddikene kan eventuelt kuttes i tynne skiver og blandes sammen med potetsalaten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i fire. Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Ha fisken på et stekebrett med bakepapir og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er sprø og gjennomvarm.
Kutt spisskålen i fire på langs gjennom stilkfestet. Skyll og kutt reddikene i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha reddikene og spisskålene i stekepannen, og stek spisskålen i 2–3 minutter på hver side. La reddikene surre i pannen til spisskålen er ferdig. Krydre med salt og pepper.
Skyll og kutt vårløken i skiver. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem i en serveringsskål. Bland inn aiolien og vårløken. Smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten. 
Vel bekomme!
Vel bekomme!