Sprøpanert sei med hjemmelaget potetsalat og pannestekt spisskål og reddiker
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Aioli
½–1 pakke
Vårløk
½–1 pakke
Sitron
½ stk
Tempurasei
330 g
Spisskål
½ stk
Reddiker
½–1 pakke
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 646 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 62 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Reddikene kan eventuelt kuttes i tynne skiver og blandes sammen med potetsalaten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i fire. Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha fisken på et stekebrett med bakepapir og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er sprø og gjennomvarm.
Kutt spisskålen i fire på langs gjennom stilkfestet. Skyll og kutt reddikene i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha reddikene og spisskålene i stekepannen, og stek spisskålen i 2–3 minutter på hver side. La reddikene surre i pannen til spisskålen er ferdig. Krydre med salt og pepper.
Skyll og kutt vårløken i skiver. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem i en serveringsskål. Bland inn aiolien og vårløken. Smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!
Vel bekomme!