Hvit pizza med chorizo, paprika og chimichurrisaus med tomat og balsamico

Hvit pizza med chorizo, paprika og chimichurrisaus med tomat og balsamico

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
16 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Rød paprika
½ stk
Rødløk
⅔ stk
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Chorizo
1 pakke
Bladpersille
½ bunt
Sitronskall
1 ts
Tomat
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Rødløk
⅓ stk
Chiliflak
½ pakke
Oregano
½ pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1061 kcal
  • Fett: 57 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt ¾ av rødløken i skiver.
Skyll persillen og sitronen. Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk resten av rødløken fra steg 2. Kutt tomaten i små terninger. Finhakk persillen og ha det i en skål sammen med balsamicovinaigretten, hvitløken, rødløken og ønsket mengde chiliflak og basilikum og oreganokrydder. Smak til med salt, pepper og finrevet skall (kun det gule) fra sitronen.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover bunnene. Strø over osten, og fordel paprikaen, løkskivene og chorizoen over. Stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med ruccolasalaten og chimichurridressingen, eller server dressingen ved siden av.
Vel bekomme!