15-20
Vegetar
Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurt
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Ris
Basmatiris
135 g
Indisk kikertgryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Spinat
50 g
Nanbrød
Nanbrød (Hvete, Rug)
½–1 pakke
Tilbehør
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 988 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 138 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Indisk kikertgryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke i 8–10 minutter. Skyll spinaten, og vend den inn i gryten rett før servering.
- Nanbrød: Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
- Tilbehør: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland korianderen og halvparten av yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn resten av yoghurten, salt og pepper. Topp retten med korianderyoghurten og cashewnøttene (se tips), og server kålsalaten ved siden av.
- God middag!