Pulled jalapeño pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, mais og potetbåter

Kan grilles

Pulled jalapeño pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, mais og potetbåter

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
75 g
Maiskolber
1–2 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Hodekål
150 g
Grønt eple
1 stk
Crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Sennepsvinaigrette
½ pakke
(Sulfitt, Sennep)
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 928 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 107 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pakk inn pulled porken i aluminiumsfolie og varm den på grillen over indirekte varme i omtrent 20 minutter eller til den er gjennomvarm. Dra så kjøttet i mindre biter og vend inn bbq-sausen. Maisen og burgerbrødene kan varmes på grillen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en stor kjele.
 Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter.   
 Ha kjøttet og kraften fra posen over i en ildfast form, og stek det under potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.    
 Skru ned varmen på kjelen med det lettsaltede vannet til middels varme. La maisen trekke i vannet i omtrent 5 minutter. Kutt maiskolbene i to eller tre på tvers, og server dem med 1 ss smør og litt salt.     
 Kutt hodekålen i tynne strimler, eller grovriv den på et rivjern. Skyll og kutt eplet i terninger, eller grovriv det på et rivjern. Bland crème fraîchen og sennepsvinaigretten i en serveringsskål, og vend inn kålen og eplet. Smak til med salt og pepper. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
Vel bekomme!
Vel bekomme!