Glutenfri
Ferske laksekarbonader
med kremet potetsalat, nektarin og spinat4.17 (120)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Hvitløksdressing
1 pakke
Rødløk
1 stk
Lakseburger
1 pakke
Spinat
50 g
Nektariner
2 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 590 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 47 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kutt potetene i fire. Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 5 minutter, til den er lett gyllen. Ha løken over i en liten skål. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og stek lakseburgerne i 1–2 minutter på hver side, og ta stekepannen av varmen. Krydre burgerne med litt salt og pepper.
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt nektarinene i båter. Bland sammen spinaten, nektarinen, 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper i en salatbolle.
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt nektarinene i båter. Ha spinaten og nektarinene i en salatbolle og bland inn 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper.
Vel bekomme!