Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat
Glutenfri

Ferske laksekarbonader

med kremet potetsalat, nektarin og spinat
4.17 (120)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Lakseburger
1 pakke
(Fisk)
Spinat
50 g
Nektariner
2 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
590 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kutt potetene i fire. Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 5 minutter, til den er lett gyllen. Ha løken over i en liten skål. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og stek lakseburgerne i 1–2 minutter på hver side, og ta stekepannen av varmen. Krydre burgerne med litt salt og pepper.   
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt nektarinene i båter. Bland sammen spinaten, nektarinen, 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper i en salatbolle. 
 Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt nektarinene i båter. Ha spinaten og nektarinene i en salatbolle og bland inn 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper.
Vel bekomme!