Meksikanske fiskepinner med spicy grønnsakssalsa, svart ris og lettrømme

Meksikanske fiskepinner med spicy grønnsakssalsa, svart ris og lettrømme

4.17 (109)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Svart ris
100–125 g
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Maiskorn
½–1 pakke
Rødløk
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Tomater
2 stk
Lime
½–1 stk
Chiliflak
½–1 pakke
Lettrømme
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 744 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek løken sammen med maisen og paprikaen for en mildere smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Kok risen som anvist på pakken.
Fordel fiskepinnene utover et stekebrett med bakepapir. Stek fiskepinnene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
 Hell laken av maisen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Stek maisen i omtrent 3 minutter, til den har fått litt farge, og ha den deretter over i en serveringsskål.
Skrell og finhakk rødløken. Skyll og grovhakk korianderen. Skyll og kutt tomatene i terninger. Ha rødløken, korianderen og tomaten i skålen med maisen, og bland inn saften fra limen og litt olivenolje. Krydre med salt og ønsket mengde av chiliflakene. 
Server fiskepinnene med risen, grønnsakssalsaen og lettrømmen.
Vel bekomme!
Vel bekomme!