Ovnsbakt laks i kremet fiskesaus servert med eple og smørstekte grønnsaker

Ovnsbakt laks i kremet fiskesaus servert med eple og smørstekte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Blomkål og finstrimlet kål
400 g
Eple
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pynt retten med litt finhakket dill eller persille.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form. Krydre fisken med litt salt og pepper, hell over fiskesausen, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek blomkål- og kålblandingen i 4-5 minutter, eller til grønnsakene er lett møre. Vend inn 1 spiseskje smør og smak til med salt og pepper før servering.
Finhakk eplet, og vend det inn med grønnsakene før servering.
Vel bekomme!