Ovnsbakt laks i kremet fiskesaus servert med eple og smørstekte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Laksefilet
325 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Blomkål og finstrimlet kål
400 g
Eple
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pynt retten med litt finhakket dill eller persille.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form. Krydre fisken med litt salt og pepper, hell over fiskesausen, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek blomkål- og kålblandingen i 4-5 minutter, eller til grønnsakene er lett møre. Vend inn 1 spiseskje smør og smak til med salt og pepper før servering.
Finhakk eplet, og vend det inn med grønnsakene før servering.
Vel bekomme!