Laktosefri
Lun byggrynssalat med kylling, rosenkål og bakte beter, servert med rødvinssaus
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bygg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Rosenkål
200 g
Gulbete
1 stk
Rødbete
1 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Spinat
50 g
Byggrynssalat
1 pakke
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Rødvinssaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 681 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 39 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fjern nederste delen av stilken på rosenkålen ved behov og eventuelt stygge blader. Bruk hansker og et plastskjærebrett når du skreller og kutter rødbeten. Den avgir mye farge som ikke er så lett å fjerne.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Rens og kutt rosenkålen i to (se tips). Skrell og kutt gulbeten og rødbeten i mellomstore terninger. Fordel rosenkålene og betene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre. Strø kjerneblandingen over grønnsakene de siste 5 minuttene av steketiden.
Ha kyllingen og kraften fra posen i en ildfast form. Stek kyllingen i ovnen under grønnsakene i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. La kyllingen hvile på benken i omtrent 3 minutter, og skjær den i skiver.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring
Skyll og tørk spinaten. Ha de bakte grønnsakene på et stort serveringssfat, og vend inn byggrynssalaten og spinaten. Topp salaten med kyllingen og server rødvinssausen til.
Vel bekomme!