Biff teriyaki stir fry med sprø grønnsaker og jasminris
Laktosefri

Biff teriyaki stir fry med sprø grønnsaker og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
270 g
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Storfestrimler
250 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Savoykålblanding
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 794 kcal
  • Fett: 10 g
  • Karbohydrater: 133 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og stek biffstrimlene sammen med ingefærblandingen i 3–4 minutter, i to omganger. Ha kjøttet over på en tallerken. Tilsett litt olje i stekepannen, og stek paprikaen, løken og savoykålblandingen på høy varme, under omrøring i 2–3 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!
Vel bekomme!