Laktosefri
Glutenfri
Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris
4.16 (328)
Under 40 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Maisstivelse
½ pakke
Karri
½ pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Mangochutney
1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Glutenfri soyasaus
½ pose
Vann
1 dl
Basmatiris
135 g
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 910 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 100 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i terninger. Kutt brokkolien i mindre buketter.
Visp godt sammen soyasausen, maisstivelsen, karrien, hønsebuljongen, ønsket mengde av chiliflakene, kokoskremen, mangochutneyen og 1 dl vann i en skål. Ha grønnsakene og kyllingen i en ildfast form, og hell over sausen. Trykk brokkolien litt ned i sausen. Stek det hele i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt limen i båter. Topp retten med limesaften og peanøttene.
Vel bekomme!