Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris

4.16 (328)
Under 40 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Maisstivelse
½ pakke
Karri
½ pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Mangochutney
1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Vann
1 dl
Basmatiris
135 g
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 910 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i terninger. Kutt brokkolien i mindre buketter.
Visp godt sammen soyasausen, maisstivelsen, karrien, hønsebuljongen, ønsket mengde av chiliflakene, kokoskremen, mangochutneyen og 1 dl vann i en skål. Ha grønnsakene og kyllingen i en ildfast form, og hell over sausen. Trykk brokkolien litt ned i sausen. Stek det hele i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.  
Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Kutt limen i båter. Topp retten med limesaften og peanøttene.
Vel bekomme!