Lun pastasalat med kryddersmør, servert med urtestekt kylling, apargesbønner og lime
3.87 (107)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Gul løk
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Persillade
1 pakke
Pasta
200 g
Grønne bønner
150 g
Kryddersmør
½–1 pakke
Spinat
50 g
Lime
½ stk
Lime
½ stk
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 873 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne 3 ss vann i stekepannen når kyllingen og løken er ferdigstekt, for å lage en stekesjy.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bort endene på bønnene og del dem i to. La bønnene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og løken i omtrent 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre kyllingen og løken med persilladen, salt og pepper.
Kutt resten av limen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene, og server limebåtene til. Håper det smaker!
Vel bekomme!