Bakt seifilet med sprø poteter og brokkoli, spicy kålsalat og soyasmør
Laktosefri
Glutenfri

Bakt seifilet med sprø poteter og brokkoli, spicy kålsalat og soyasmør

3.89 (76)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Seifilet
325 g
(Fisk)
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Smør
2 ss
(Melk)
Finsnittet hodekål
150 g
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 554 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 33 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brokkolien kan gjerne få en stekeskorpe, da smaker den bare enda bedre!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og peper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne og sprø (se tips). Vend inn ønsket mengde av chiliflakene når grønnsakene er ferdigstekte. 
Skyll og tørk fiskestykkene, og ha dem i en ildfast form. Fordel 2 ss smør og soyasausen i formen med fisken, og krydre med litt pepper. Stek fisken i ovnen, under grønnsakene, når det gjenstår omtrent 8 minutter av grønnsakenes steketid. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Server soyasmøret i formen til retten. 
 Bland kålen og chilimajonesen i en skål, og smak til med saft fra limen, litt salt og pepper.
Kutt eventuelle rester fra limen i båter, og server dem til retten. God middag!
Vel bekomme!