Soyamarinert svinekam med bulgur og mangosalat, servert med yoghurt

Soyamarinert svinekam med bulgur

og mangosalat, servert med yoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • sukker
  • olje
  • pepper
Lime
½ stk
Rød chili
½ stk
Svinekam i skiver
300 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Smør
1 ss
(Melk)
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Mango
½–1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Koriander
1 bunt
Sukker
1 ts
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 602 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du må gjerne blande mangosalaten inn med bulguren. Hold av litt koriander til å toppe retten med.

Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern. Skyll og finhakk chilien. Kutt kjøttet i strimler. Bland sammen limeskallet, halvparten av den hakkede chilien og soyasausen i en bolle. Vend inn svinekjøttet, Vend inn svinekjøttet, og la det marinere på kjøkkenbenken mens resten av retten lages. 
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Rør inn 1 ss smør i den ferdigkokte bulguren.
 Bland sammen resten av chilien, saften fra limen og 1 ts sukker i en bolle. Skrell og kutt mangoen i tynne skiver eller i terninger. Skyll og kutt agurken i små terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og grovhakk korianderen. Vend mangoen, agurken, rødløken og korianderen inn i dressingen (se tips).
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de marinerte svinestrimlene i omtrent 4 minutter, eller til de har en jevn stekeskorpe og er gjennomstekte.
Server yoghurten til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!