Soyamarinert svinekam med bulgur
og mangosalat, servert med yoghurtRetten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- sukker
- olje
- pepper
Lime
½ stk
Rød chili
½ stk
Svinekam i skiver
300 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
Bulgur
125 g
Smør
1 ss
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Mango
½–1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Koriander
1 bunt
Sukker
1 ts
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 602 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du må gjerne blande mangosalaten inn med bulguren. Hold av litt koriander til å toppe retten med.
Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern. Skyll og finhakk chilien. Kutt kjøttet i strimler. Bland sammen limeskallet, halvparten av den hakkede chilien og soyasausen i en bolle. Vend inn svinekjøttet, Vend inn svinekjøttet, og la det marinere på kjøkkenbenken mens resten av retten lages.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Rør inn 1 ss smør i den ferdigkokte bulguren.
Bland sammen resten av chilien, saften fra limen og 1 ts sukker i en bolle. Skrell og kutt mangoen i tynne skiver eller i terninger. Skyll og kutt agurken i små terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og grovhakk korianderen. Vend mangoen, agurken, rødløken og korianderen inn i dressingen (se tips).
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de marinerte svinestrimlene i omtrent 4 minutter, eller til de har en jevn stekeskorpe og er gjennomstekte.
Server yoghurten til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!