Røkt kamstek og potetsalat med sennep og brokkoli

Røkt kamstek og potetsalat med sennep og brokkoli

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Flytende honning
  • salt
  • pepper
  • olje
Poteter
400 g
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Røkt kamstek
350 g
Grov sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Flytende honning
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket gressløk i potetsalaten.

Kutt potetene i biter på ca. 3 x 3 cm. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver.
Kok potetbitene i 18-20 minutter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3-4 minuttene av koketiden.
Finhakk rødløken og bladpersillen. Bland rødløken og halvparten av bladpersillen sammen med sennepen, 2 spiseskjeer flytende honning og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme med, og stek kamsteken i 2-3 minutter på hver side. Krydre med litt pepper.
Sil vannet på potetene og brokkolien, og vend inn sennepsblandingen fra punkt 3.
Strø resten av bladpersillen over retten ved servering.
Vel bekomme!