Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære, servert med remulade
Glutenfri

Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære, servert med remulade

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • olivenolje
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
(Sulfitt)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Dill
1 bunt
Pære
1 stk
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 723 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 59 g
  • Protein: 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spinaten kan stekes sammen med potetene de siste 5 minuttene av steketiden. Fiskekakene kan også stekes i ovnen på brettet med potetene.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 12–15 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll spinaten, dillen og pæren. Grovhakk dillen og kutt pæren i tynne skiver. Bland sammen 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt olivenolje i en bolle. Vend inn spinaten, dillen, pæreskivene og råkostmiksen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. 
Server remuladen til retten. God middag!
Vel bekomme!