Glutenfri
Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære, servert med remulade
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- olivenolje
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
Fiskekaker
360 g
Spinat
50 g
Dill
1 bunt
Pære
1 stk
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Remulade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 723 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 59 g
- Protein: 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spinaten kan stekes sammen med potetene de siste 5 minuttene av steketiden. Fiskekakene kan også stekes i ovnen på brettet med potetene.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 12–15 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll spinaten, dillen og pæren. Grovhakk dillen og kutt pæren i tynne skiver. Bland sammen 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt olivenolje i en bolle. Vend inn spinaten, dillen, pæreskivene og råkostmiksen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper.
Server remuladen til retten. God middag!
Vel bekomme!