Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressing

Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
Bulgur
125 g
(Hvete)
Rødløk
½ stk
Agurk
½ stk
Sitron
½–1 stk
Sukker
½ ts
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 500 kcal
  • Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 43 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker kan du vende bulguren sammen med grønnsakene til en salat.

Tilbered bulguren som anvist på pakken.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt agurken i terninger. Ha løken i en serveringsbolle sammen med 1 ts sukker, litt salt og skvis over saften fra sitronen. La løken stå å trekke frem til servering. Vend inn agurken rett før servering.
Ha yoghurten og sitruskrydderet i en skål, og smak til med pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
God middag!
Vel bekomme!