Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd
med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressingNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Bulgur
125 g
Rødløk
½ stk
Agurk
½ stk
Sitron
½–1 stk
Sukker
½ ts
Yoghurt naturell
150 g
Sitruskrydder
1 pakke
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 497 kcal
- Fett:
- 16 g
- Karbohydrater:
- 42 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker kan du vende bulguren sammen med grønnsakene til en salat.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt agurken i terninger. Ha løken i en serveringsbolle sammen med 1 ts sukker, litt salt og skvis over saften fra sitronen. La løken stå å trekke frem til servering. Vend inn agurken rett før servering.
Ha yoghurten og sitruskrydderet i en skål, og smak til med pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Vel bekomme!