Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost
Vegetar

Plantebasert bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med lagret ost

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • sukker
Linguine
200 g
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Plantebasert mince med tomatsaus
280 g
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl
Ruccola
100 g
Rødløk
½ stk
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 759 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og finhakk halve rødløken. Kutt den andre halvparten i tynne strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Tilsett den finhakkede løken, gulroten og hvitløken, og stek i 2–3 minutter. Ha i den Plantebaserte Mincen og stek videre i ett minutt. Tilsett oreganokrydderet, grønnsaksbuljongen, de moste tomatene og 1 dl vann. La sausen småkoke i 8–10 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
Skyll ruccolaen, og bland den sammen med resten av rødløken i en serveringsskål. Smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
 Topp retten med Grande Premium-osten.
Vel bekomme!