15-20
Laktosefri
Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- gluten,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- sukker
- soyasaus
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Seinuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Kålsalat
Lime
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Finsnittet rødkål
100 g
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½–1 pakke
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ss
Tortillas
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
½–1 pakke
Servering
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1033 kcal
- Fett 50 g
- Karbohydrater 103 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha ingrediensene til kålsalaten i hver sine skåler, så kan alle fylle lefsene slik de selv ønsker.
- Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
- Seinuggets: Fordel nuggetsene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- Kålsalat: Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne) i en bolle. Vend inn 1 ts sukker, 1 ss soyasaus og saften fra limen i bollen. Skrell gulrøttene, og lag tynne bånd av dem med skrelleren. Skyll eplet og korianderen. Kutt eplet i tynne skiver og grovhakk korianderen. Ha gulrotbåndene, eplet og rødkålen i bollen med marinaden, og vend det hele godt sammen (se tips). Vend inn korianderen og peanøttene rett før servering.
- Tortillas: Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
- Servering: Fyll lefsene med seinuggetsene og kålsalaten og topp med chilimajonesen.