Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones
Laktosefri

Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Sei nuggets
350 g
(Fisk, Hvete)
Lime
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Finsnittet rødkål
100 g
Peanøtter
½–1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Sukker
1 ts
Tortillalefser
½–1 pakke
(Hvete, Gluten)
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1028 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 102 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ingrediensene til kålsalaten i hver sine skåler, så kan alle fylle lefsene slik de selv ønsker.

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Fordel nuggetsene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne) i en bolle. Vend inn 1 ts sukker, litt salt og saften fra limen i bollen. Skrell gulrøttene, og lag tynne bånd av dem med skrelleren. Skyll eplet og korianderen. Kutt eplet i tynne skiver og grovhakk korianderen. Ha gulrotbåndene, eplet og rødkålen i bollen med marinaden, og vend det hele godt sammen (se tips). Vend inn korianderen og peanøttene rett før servering. 
 Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
Fyll lefsene med seinuggetsene og kålsalaten og topp med chilimajonesen. 
Vel bekomme!