Laktosefri
Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
Sei nuggets
350 g
Lime
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Finsnittet rødkål
100 g
Peanøtter
½–1 pakke
Sukker
1 ts
Tortillalefser
½–1 pakke
Chilimajones
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1028 kcal
- Fett: 50 g
- Karbohydrater: 102 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha ingrediensene til kålsalaten i hver sine skåler, så kan alle fylle lefsene slik de selv ønsker.
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Fordel nuggetsene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne) i en bolle. Vend inn 1 ts sukker, litt salt og saften fra limen i bollen. Skrell gulrøttene, og lag tynne bånd av dem med skrelleren. Skyll eplet og korianderen. Kutt eplet i tynne skiver og grovhakk korianderen. Ha gulrotbåndene, eplet og rødkålen i bollen med marinaden, og vend det hele godt sammen (se tips). Vend inn korianderen og peanøttene rett før servering.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
Fyll lefsene med seinuggetsene og kålsalaten og topp med chilimajonesen.
Vel bekomme!