Fiskekaker med sprøstekt bacon, råkostsalat og smørsaus
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med sprøstekt bacon, råkostsalat og smørsaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Poteter og saus

småpoteter
Småpoteter
300 g
smørsaus
Smørsaus (Sulfitt, Melk, Laktose)
1 pakke

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g

Bacon

bacon
Bacon
150 g

Appelsinsalat

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
appelsin
Appelsin
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 732 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 57 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm og server sausen i en egen liten kjele. Vask og riv appelsinskall i sausen for litt mer inspirerende smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett en stor kjele med vann på kok til potetene og sausen.
  2. Poteter og saus: Kok potetene i vannet fra punkt 1 i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha posen med sausen i vannet de siste 10 minuttene av koketiden. 
  3. Fiskekaker: Fordel fiskekakene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme. 
  4. Bacon: Varm opp en stekepanne til høy varme. Stek baconet i pannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent. 
  5. Appelsinsalat: Skrell gulrøttene og appelsinen. Grovriv gulrøttene på et rivjern, og kutt appelsinen i terninger. Ha gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål, og bland det sammen. Krydre med litt salt og pepper.  
  6. Poteter og saus, fortsettelse: Sil vannet av potetene, og hell sausen i en serveringsskål (se tips). Vel bekomme!