Svinefilet med røkt chili, couscous, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing
20-30
Laktosefri

Svinefilet med røkt chili, couscous, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Couscous

couscous
Couscous (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Stekte grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
squash
Squash
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk

Svinefilet med røkt chili

filetstykke av svin
Filetstykke av svin
300 g
røkt chilimix
Røkt chilimix
½–1 pakke

Servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 597 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 56 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan kuttes i strimler eller tynne skiver og stekes sammen med grønnsakene hvis du heller vil det.

  1. Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha buljongen i vannet.    
  2. Stekte grønnsaker: Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell rødløken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter. Ha grønnsakene over i en bolle, og hold dem varme.  
  3. Svinefilet med røkt chili: Krydre kjøttet med den røkte chilimixen. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side. Skru ned til middels lav varme, legg på lokk og la kjøttet ettersteke i stekepannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.   
  4. Couscous, fortsettelse: Krydre couscousen med salt og pepper når den er ferdigkokt, og vend den sammen med de stekte grønnsakene. 
  5. Servering: Del kjøttet i to på langs. Server grønnsakene, couscousen og curry- og mangodressingen til kjøttet.