Laktosefri
Glutenfri
Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
Røkt svinekam uten ben
300 g
Sjysaus
½–1 pakke
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 671 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i båter. Fordel løken, hverdagsmiksen og potetene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Tilsett sjysausen i pannen og kok opp. La det stå på svak varme frem til servering.
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!