20-30
Laktosefri
Glutenfri
Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte grønnsaker og poteter
Rødløk
1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Kokte timian- og hvitløkspoteter (Sulfitt)
350 g
Svinekam i sjysaus
Røkt svinekam uten ben
300 g
Sjysaus (Melk)
½–1 pakke
Tilbehør
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 671 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Ovnsbakte grønnsaker og poteter: Skrell og kutt løken i båter. Fordel løken, hverdagsmiksen og potetene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter.
- Svinekam i sjysaus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Tilsett sjysausen i pannen og kok opp. La det stå på svak varme frem til servering.
- Tilbehør: Server de rørte tyttebærene til retten.