Ørretburgere med cheddar og urter servert med  friske grønnsaker, ajvar-majones og gulrotfries

Ørretburgere med cheddar og urter

servert med friske grønnsaker, ajvar-majones og gulrotfries
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Ørretburger med cheddar og urter
260 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Lettmajones
½–1 pakke
(Egg)
Ajvar
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 769 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 78 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å forenkle tilberedningen, kan burgerne og burgerbrødene varmes i ovnen sammen med potetene.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Skyll potetene og kutt dem i tynne båter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel potetene og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter.  
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et serveringsfat.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek ørretburgerne i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
 Varm burgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Bland sammen lettmajonesen og ajvaren i en liten skål, og smak til med litt salt og pepper. Sett burgerne sammen etter eget ønske. God middag! 
Vel bekomme!